Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

19.4.08 Kausi alkoi Kokemäeltä Kupla-Kuhmuista pappaluokasta Ilmon osalta . Reissu ei mennyt laina kalustolla ihan putkeen , vaan noutaja tuli keräilyissä pyörähdyksen jälkeen :(

20.4.08 Saatiin sentään Skoda Jounin kanssa! Ihana laite..

3.5.08 Asfalttikunkku Veteli : Pete ja Jani ajelemassa ja ei tullut muuta mainittavaa kuin Pete ajoi pyhälle :)

11.5.08 Äitienpäivä JM Hyvinkää : Ei mennyt ihan putkeen ! Proffa teki asfalttialustaa fiattiin ekassa lähdössä ja norra oli väärään suuntaan käyränä . Haralla lähti alkuerissä vauhtipyörä kävelylle :( Jounilla meni skodalla ajot mukavasti välieriin asti . Harmittavasti auto meni taas kaupan takaisin Laapotille . Hanski ja Esko olikin toimitsija tehtävissä .

17.5.08 Pop JM Lapua : Pete kävi ajelemassa ja hyvin ajoikin ! Tuloksena kisan nelonen ja samalla autolla ajettiin nuorissa sija 5 .

1.6.08 Haapakumpu JM Kiuruvesi : Pete oli Pikku-Sumin kanssa huimistelemassa viistonokka taunuksella :) Pikku-Sumi oli evk:n kolmas ja Pete päräytti yleisessä sijalle 14 .

1.6.08 Kukonkoivu JM Lahti : Jouni ja Ekku ajelemassa . Jouni pääsi ajamaan ehjän kisan ja laulukuoro kutsui välierissä . Ekku ajoi uran ekan kisan ja hauskaa kuulemma oli ! Suoritus oli hatunnoston arvoinen Ekun ajellessa semeihin asti ! Siitä se lähtee :) Autoja taas yriteltiin kovasti ja nisukka koneinen fiude tarttui .

29.6.08 NCC ROads JM Vammala : Pajamäen joukkueenjohtajilla oli tänään hiukan hankalampi päivä . Aamusella navigaattori ajatti ihme kinttupolkuja pitkin kisapaikalle ja matkalle osui myös "Batmanin salareitti" :) (Sisäpiirin juttu) Kärrystä hajosi toisesta akselista pyöränpulttien kierteet , Ducatosta tyhjeni takarengas kisapäivän aikana eikä tietenkään varapyörää , naftakin meinas loppua kesken metsätaipaleen ... :) Että sellainen kisareissu :) Asiaan ! Jouni ajeli Mazdalla semeihin asti evk:ssa . Hanski ajoi yleisen Mazdalla ja välierissä päättyi matkan teko Mazdan perään ajon aiheuttamaan pyörähdykseen . Ekku ajoi volsulla ekan märän kelin kisan ja liukasta oli parin lähdön verran :)

5-6.7.08 JM-SM Kotka : Osasto oli shoppailemassa pari päivää ja vain yksi ihana kussari tarttui :)

16.8.08 Inkeroisten Maastoajot Anjalankoski : Hara kävi reenaamassa ja ihan hyvin menikin . Alkuerässä vähän ajo hakusalla ja välieriin . Sieltä irtosi jo tolppa . Semissä joutui rytistelemään ja Haraa pyöritettiin pakan keskellä . Siinä meni samalla finaali mahdollisuudet .

23.8.08 Riksun Ryminä Hyvinkää : Hara rytisteli SVR-Teamin liisinki fiiatilla alkuerissä vain ykköspisteelle :) Semeissä oli kääntymis ongelmia havaittavissa :) Hara luovutti sen jälkeen ja ajeli varikolle . Muutamaa autoa yritettiin ja mitään ei tullut :(

30.-31.08  Liiga takana. Sijoitus omasta mielestä loistava 12! Kiitokset kuskeille, huollolle sekä muonitukselle unohtamatta sponsoreita T: Hanski ja Jouni

14.9.08 II MS-Kaivuu JM Somero : Ekku innostui lähtemään Somerolle ajelemaan . Mies tykkäsi radasta , mutta vauhti ei valitettavasti riittänyt keräilyitä pidemmälle . Ostokset eivät tuottaneet kalustoa .

21.9.08 Ahvenisto JM Hämeenlinna : Jouni innostui lauantaina koulutusmatkalla , että pyhänä vois ajella vaikka Apparalla :) Aamu alkoi sammutin huolilla ja ekassa lähdössä päästiin vain tokan kurvin hiekkakasaan . Keräilyissä päästiin jo melkein maaliin asti :) Alamäessä olleet hidastus "hiekkasärkät" koituvat kohtaloksi ja kaatohan siitä tuli huonon päivän jatkeeksi :) Olis kuulemma kannattanut jäädä kotiin :) Ostoksiakin tehtiin ja eksoottista kalustoa tarttui haaviin !

28.9.08 Päijät-Hämeen Ajo Lahti : Hara ajoi hienosti parilla kakkossijalla semeihin . Siellä pieni nukahdus lähdössä antoi liikaa tasoitusta ja laulukuoro kutsui . Autojakin yriteltiin , mutta huonolla tuloksella .

5.10.08 Autolasikeskus JM Vääksy : Hara ajoi SVR-Teamin liisinki Toyotalla yleisessä . Alkueristä mentiin suoraan välieriin ja siellä lähdössä kakkonen hutiin . Muut kerkesivät hiukan karkuun ja ajot loppuivat siihen . Ekku joutui perumaan sairastumisen vuoksi .

5.10.08 Maanrakennus JM Kokemäki : Shoppailu reissu päättyi tällä kertaa mukavasti . Kotiin tuomisena oli pösöläinen fiude .

11-12.10.08 Särkikangas JM Vilppula : Jani ajoi lauantaina hienosti nuorten kolmoseksi . Petellä jyrähti kone jumiin yleisen puolella ja laulut loppuivat lyhyeen .

26.10.08 Reiskan Rähinät Alastaro : Kolme kaveria kävi liukastelemassa koko päivän jatkuneessa vesisateessa . Jounilla hajosi vaihdelaatikko heti ekassa lähdössä , Hanskilla hajosi pyyhkijän moottori ekassa lähdössä ja ilman niitä on vaikea ajella tällä kelillä , Ekulla kisat loppuivat liukasteluun keräilyiden puolella . Volsu koneisesta fiudeakin kokeiltiin kolmella lapulla ja se jopa osui 36 tiksun joukosta :)

9.11.08 Isänpäivä JM Somero : Jouni oli ainoa rohkea lähtemään liukastelemaan Somerolle :) Kisat sujuivatkin hyvin Jounin päästessä suoraan välieriin ja sieltä eteenpäin semiin . Semeissä pieni nukahdus lähdössä kostautui jäämisellä finaalien ulkopuolelle . Paria autoa kokeiltiin ja yksi vesimoottori volsu osuikin :)

Tämä kausi on nyt paketissa ja ensi vuotta odotellessa . Huhujen mukaan ensi kausi alkaa todennäköisesti Talvimestaruudesta 2009 ! :)

©2020 Pajamäki Racing - suntuubi.com