Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hannu Reinikainen , Riihimäen UA

Lempinimi : Hanski , Tunkki

Lempiradat : Alastaron Asfaltti , Somero , Alastaron Soraversio

Kuvaus : Mies on oikea "Mr Pajamäki" eli tiimin pääjehu . Hanski aloitti ekana tästä porukasta ajelut ja nykyään viihtyy myös paljon toimitsija hommissa .

Teemu Reinikainen , Hyvinkään UA

Kuvaus : Kolmannenpolven kuljettaja kyky aloitti kilpailu-uransa keväällä 2013

Vetelistä ja tuloksia on tullut mukavasti :)

Lempirata : Hyvinkää ylivoimaisesti :) , Alastaron Asfaltti

 

Esko Reinikainen

Aloitti kisa uran Kokemäeltä 2003 ja viimeinen kisa oli Hyvinkää -11

Kuvaus : Tämä mies on oikea "Mr Sahtivaari" eli Sahtivaarien poppoon pääjehu . Esko kilpaillut muutaman kerran ja yksi pysti on kirjahyllyn päälle tullut pappaluokasta . Esko "EcoTechPower" vastaa Pajiksen poppoon koneiden huolloista tehden niitä myös muille tutuille tarvittessa . Nykyään tekee paljon toimitsija hommia.

Petri Kaikkonen , Riihimäen UA

Lempinimi : Schumi , Pete , Petteri Punakuono :)

Kuvaus : Yhdeksäkyt luvun lopulta asti kisoja kolunnut kaikenlaisilla vetotavoilla ja menestystäkin on tullunna kohdalle !

 

Harri Numminen , Hausjärven UA

Lempinimi : Hara , Mr Tuning

Kuvaus : Hara on tiimin tuunaus mestari . Henkeen ja vereen boxerin nimeen vannova kaveri :)  Viimeistelee kalustonsa aina nättiin kuosiin :) Aina hyväntuulinen ja rento kaveri , jolla on aina kova yritys päällä kisatouhuissa . Ensimmäinen pytty tuli kirjahyllyn päälle kesällä -07 ja purkillinen kurkkuja :) Lisä huomautus (Tiimipäällikkö Rva Nummisen mielestä muutama kohta on Haran kohdalla kuulemma pielessä )

 

 

 

Ilmo Saari , Hausjärven UA

Lempinimi : Mikrometri , Tuhannesosa , Höyry , Proffa

Kuvaus : Kuuluisa tuhannesosan tarkoista töistään :) Jakaja sekä kaasutin expertti . Ajellut muutamia hyviä sijoituksia aloittaessaan uudestaan kilpailut tällä vuosituhannella . Päässyt jo mukaan pappaluokan rähinöihin . Henkeen ja vereen Pajislainen :)

 

Jouni Suorsa , Hausjärven UA

Lempinimi : Jone Hikiästä

Kuvaus : Ajanut vasta pari vuotta . Todella sitkeä sissi vaikka uran alussa vaivasivat kalusto ongelmat hyvin paljon . Ajellut viime aikoina paljon ja vauhtia on alkanut löytymään . Viihtyy myös paljon toimitsija hommissa . Vaikuttaa myös seuran hallituksessa .

©2020 Pajamäki Racing - suntuubi.com