Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

1.3.09 JM-Talvimestaruus Saarijärvi : Täällä oltiin shoppailu matkalla ja ei tullut täydennystä kalustoon :(

8.3.09 Umberto JM Orivesi : Hara aloitti kauden kilpailut rohkeasti jäältä . Ekassa lähdössä tuli pieni nyykähtäminen viivalle ja sitten kovaan takaa-ajoon . Paikka kumminkin keräilyihin , mihin Hara ei sitten osallistunut flektin hajottua moottorista .

18-19.4.09 Kupla-Kuhmut Kokemäki : Shoppailu reissu tuli tehtyä ja tyhjin käsin taas kotia kohti :(

1-3.5.09 Asfalttikunkku Veteli : Töissä kisoissa ja shoppailua tuli harrasteltua . Ei osunut mitään kotiin tuotavaa :(

21.5.09 Hyvinkää JM : Tänne isolla osastolla ajelemaan ...

31.5.09 II Kukonkoivu JM Lahti : Ekku oli ajelemassa pitkästä aikaa ja vähän oli ajot vielä hakusalla :) Ekun matka päättyi keräilyihin . Hanski ajoi kuplalla matkan jatkuessa keräilyiden puolella . Toista lähtöä ei koskaan tullutkaan startin hajottua keräilyalueelle ja muutenkaan kone ei jaksanut hörähtää käyntiin . Jouni ajeli taas vauhdikkaasti päästen välieriin asti , missä jatkoon pääsyn pilasi kytkilevyn hajoominen .

27.6.09 MVH JM Hyvinkää : Kotikisat järjestettiin ensimmäistä kertaa ja kuskipuolella Hara oli ainoa kaveri ajamassa  , muiden ollessa työntouhussa järjestelypuolella . Hara talutti uuden kasipätkänsä viirulle ja oli aamusella "hiukan" jännittyneessä tilassa :) Alkuerässä pieni nukahdus viirulle ja ajamalla suoraan välieriin . Välierissä taas pieni nukahdus viirulle ja vielä kakkonenkin hutiin :( Hara taisteli kovaa jatkopaikan perässä , mutta yritys tuotti pyörähtelyä ja lähdön laulukuoroon . Hara lainasi autoaan nuortenluokkaan Sipiläisen Jaakolle , joka oli kisan kakkonen ja voitti samalla nuorten aluemestaruuden . Auto meni suojailusta huolimatta kaupan Hyvinkään suuntaan Laineen Haralle .

4-5.7.09 JM-SM Pello : Osasto lähti katsastamaan pohjoisen kisapaikkaa ja autojakin tuli yrittettyä huonolla menestyksellä .

Vähän on päässyt jäämään unholaan :) Webmasterille ei ole infottu kisastooreja :)

5-6.9.09 JM-Liiga Lahti & Vääksy : Lauantaina tuli tiukan taistelun jälkeen lohkovoitto ja pyhänä hienon taistelun jälkeen loppusijoitus 7 !

20.9.09 Syysrylläys Kouvola : Shoppailureissussa oltiin ja jotain sieltä käteen jäikin :)

26-27.9.09 EVK-Liiga Joensuu : Pete oli ajelemassa karstulan porukassa harraste mielellä .

4.10.09 Päijät-Hämeen Ajo Lahti : Hara veteli heti vilpin hermostuksissaan alkuerissä ja myös ohjaus otti kipeetä matkan varrella . Keräilyistä irtosi voitto ja matka jatkui hienosti välieriin , josta taas eteenpäin semeihin . Semeissä kääntymis ongelmia liukkaalla ja finaalipaikat karkasivat liian kauaksi  . Ekkukin ajeli fiatilla ja epäonni vaivasi kokopäivän :( Kaksi lähtöä riitti käyntiongelmien kanssa taistelevalle Ekulle . Haran golffilainen  meni kaupan 19 lapun joukosta Laapotille .

10-11.10.09 Särkikangas JM Vilppula : Pete oli ajamassa lauantaina evk:ssa ja tuloksena sija 10 . Pyhänä yleisessä taas hienosti pysteille ja sijoitus oli taas 10 .

18.10.09 Riksun Ryminä Hyvinkää : Hanski ajeli pari lähtöä ja etupukki solmussa , joten Suvi ei päässyt ollenkaan ajelemaan :( Jouni päästeli suoraan välieriin ja siellä kyyti oli liian kylmää . Ekkukin laski suorilla välieriin , vaikka laatikko temppuilikin ja siellä tais tulla pököttiin tunnit täyteen ? Hara harmitteli varikolla kovasti . Hara kirosi kätelleensä itse finaalipaikalta pyörähdykseen ja laulukuoroon :) Hara shoppaili ja saikin täydennystä kalustoon :)

24-25.10.09 Reiskan Rähinät Alastaro : Hanski lähti vetelemään sierralla evk:n . Laiteessa oli kakkosen vaihdon kanssa ongelmia kokopäivän , mutta suoritukset riittivät välieriin asti .

8.11.09 Isänpäivä JM Somero : Jouni kävi päristelemässä kauden päätös kisan Somerolla . Käyntihäiriöt pilasivat päivän ja laulu loppui liian aikaisin :(