Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

7.3.10 Umberto JM Orivesi : Hara oli taas rohkeana kaverina aloittamassa kautensa jäältä . Alkueristä hienosti välieriin ja sieltä varmasti jatkoon semien puolelle . Semissä varmasti kolmas sija parin fiiatin jälkeen ja sijoituserään . Siellä lähtö onnistui mainiosti , mutta matkalla pojat auttoivat pyörähtämään . Sijoitukseksi tuli hienosti sija 15 !

17-18.4.10 Kupla Kuhmut Kokemäki : Jouni ajeli lauantaina kupla luokassa ja alkueristä irtosi kakkospaikka . Välierissä meni keppilinja poikki heti lähtösuoralla . Pyhänä yleisessä alkueristä irtosi nelos sija pirssin nyykähdettyä hiukan viirulle . Keräilyissä Jone joutui kokemaan kovia alalenkillä . Kesken rytinöiden tuli lähtö kattokerhoon :) Shoppailu harrasteltiin molempina päininä ja lauantaina jotain myös tarttuikin :) 

24.4.10 XXVIII Autospeedway Toijala : Hara ja Jone ajelemassa  perinteisellä maastoradalla Toijalassa . Jouni aloitti hyvin ollen alkuerän kolmas ja suoraan välieriin . Välierissä oli liian herkkä kytkinjalka ja laulukuoro kutsui . Hara aloitteli pitkän kaavan mukaan viitos tilalta keräilyihin , mistä sitten irtosikin jo voitto ! Välierissä olikin seuran sisäistä vääntöä tiedossa , koska samalle viivalle asettui myös Suikkarin Jukka . Jussi lähti piikkiin ja Hara lasketteli toisena ekaan kurviin . Sitten alkoi rytinät ja Hara kippasi sotaratsu volsunsa . Punaiset liput ja kisat oli valitettavasti siinä .

30.4-1.5.10 Asfalttikunkku Kemora : Liigaporukalle yksi pirssi osuikin ...

8.5.10  Pete Vilppulassa orisevalla pööppelillä hienosti yleisen 11 !!

13.5.10 Hyvinkää JM : Jouni ajeli alkuerissä viitospaikan ja matka keräilyihin tiedossa . Keräilyistä irtosi jatkopaikka , vaikkakin volsun laatikko kiukuttelee vaihteiden päälle menon kanssa . Välierissä taas vaihde ongelmia ja valitettavasti makkarajono kutsui :( Muu osasto olikin töissä kilpailussa ...

22.5.10 Hokkasen Betonituote JM Karstula : Pete huimisteli kotiradallaan evk:ssa sijalle 11  

23.5.10 THU-Team JM Somero : Hanski oli riesalla huimistelemassa . Ensin laite oli liisingissä Lähteenmäen Ninalla naisten luokassa , joka tuotti sijan 8 . Hanski ajoi evk:ssa kovassa alkuerässä ja sieltä matka jatkui keräilyn puolella . Keräilyissä kakkonen taas hutiin lähdöstä ja liukastelua märällä Someron radalla , niin laulut oli laulettu . Yleiseen Hanski ei sitten lähtenytkään ajamaan . 

3.7.10 Destia JM Hyvinkää : Hara ajeli uudella volsullaan . Matka taisi katketa välierissä ???

10-11.7.10 JM-SM Kauhajoki : Osasto oli shoppailu matkalla ja yksi uusi lapsonen sieltä tulikin :)

3-5.9.10 JM-Liiga Veteli : Tänne ajelemaan ....

26.9.10 Päijät-Hämeen Ajo Lahti : Jouni oli Kuplalla ajamassa ja molemmissa lähdöissä iski pieni , mutta ikävä vika . Puolan ja jakajan välinen johto irtaantui toisesta päästä :( Molemmissa starteissa siis keskeytys . Hara otti huippu ähtöjä fiudellaan . Alkuerän keulasta pusikkoon kun kakkonen ei halunnut mennä päälle . Ennen keräilyä (Eräs Webmasterina esiintyvä Guru) saatiin keppilinja kohilleen ja eräsvoittohan siitä heti tuli :) Välierissä unelmastartti , mutta Haralle iski vissiin joku nukahdus ekassa kurvissa hänen päästäessään muut sisäpuolelta ohitseen ! Takaa-ajo ei tuottanut tulosta , vaan makkarajono kutsui :( Mikko "Mela" Tonttila veteli hienosti Haran liisinki volsulla ja kolmen vuoden tauon jälkeen tuli kiiltävää kirjahylyyn ! Yritimme ehdottaa , että Mela unohtaisi noi kartaanit , kun tuuppareilla on yleensä aina pokkaamassa ;) Hara suojaili kalustoaan ja fiude ei mennyt kaupan .

9.10.10 Riksun Ryminä : Hara veteli taas hienosti ! Hara joutui ajamaan pitkän kaavan kautta mutta paikka löytyi sijoituserään . Siellä lähtö kiihdytykseesä nokka päätti katketa ja laulut oli laulettu .  Hanski ajeli pari lähtöä ja rengas rikko pilaisi jatkopaikan välierissä . Jami ajoi nuorissa hienosti . Eka lähtövoitto ja eka semi paikka irtosi kuplalla .

17.10.10 Särkikangas JM Vilppula : Ostoilla liikkeellä ja jotain sieltä tulikin ...